Υπηρεσίες


Οι σωστές κινήσεις για την προβολή κάθε επιχείρησης, κρύβουν το μυστικό της επιτυχίας της. Η κατάλληλη μελέτη και ο σχεδιασμός της διαφήμισης λειτουργούν ως συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

Η πολυετής πείρα που διαθέτουμε στο γραφικό σχεδιασμό μπορεί να ικανοποιήσει οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει για διαφημιστικό υλικό.

Λογότυπο, επαγγελματικές κάρτες, έντυπα, αφίσες, folders, φάκελα, μπλοκάκια, μηχανογραφικά έντυπα, τιμολόγια καθώς και επιμέλεια οποιασδήποτε μακέτας για προώθηση σε περιοδικά, εφημερίδες και στον ηλεκτρονικό τύπο είναι μόνο λίγα προϊόντα από την τεράστια ποικιλία που μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Παράλληλα έχοντας στη διάθεσή μας τα τελευταία ψηφιακά συστήματα εκτύπωσης της Xerox, τα οποία συνδυάζουν ταχύτητα, παραγωγικότητα και αξιοπιστία με μοναδικό τρόπο, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε παραγωγική εκτύπωση και φωτοαντίγραφα έγχρωμα και ασπρόμαυρα με ποιότητα, μικρό χρόνο απόκρισης και προπάντων ανταγωνιστικές τιμές.

Η καθετοποίηση της παραγωγής ολοκληρώνεται με την διάθεση πρέσας θερμομεταφοράς σταμπών σε παντός είδους διαφημιστικό υλικό. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς εμπλουτίζεται μεγαλώνοντας έτσι τη γκάμα προϊόντων που μπορούμε να παράγουμε.